Gradvis genåbning

25. maj 2020

Det kommer ikke som en overraskelse, at indendørs kampsport må væbne sig med tålmodighed, når det kommer til at genåbne efter corona-nedlukningen. Vi kommer, ligesom alle andre, til at åbne gradvist og med helt andre vilkår, end før corona.

Den foreløbige plan er, at genoptage træningsaktiviteter i fase 3 af corona genåbningen. Det betyder, at vi forventer at starte på en form for fællestræning fra d. 8 juni. Vi kender endnu ikke vilkårene for denne træning, men det bliver formentlig:

Vi vil udmelde de konkrete vilkår og retningslinjer, så snart vi kender til dem.

Der er håb for, at vi engang i fase 4, som begynder i midt august, kan tage klublokalerne i brug og vende tilbage til en mere velkendt form for træning. Det er dog stadig ren spekulation…

Vi er ligesom mange andre lokale virksomheder og forretninger ramt på økonomien i denne situation. Bestyrelsen har derfor besluttet, at der i forhold til medlemmernes kontingent ikke gives kompensation for den periode der har været corona-lukket. Vi håber på jeres forståelse for denne beslutning og håber på at I fortsat vil støtte op om klubben, ved at sørge for at forlænge jeres medlemsskab, når det bliver aktuelt.