Viking Box Cup 2010

Jyden-boksere i hopla
14 mand i ringen - ni af dem forlod den med guldmedalje.

Der var fuld valuta til AK Jyden Aalborg i forbindelse med den årlige Viking Box Cup, arrangeret af Lindholm Bokseklub, så det var en tilfreds formand, Henrik Thomsen, som gjorde status og noterede sig, at Jyden for alvor er i fremgang med sine kampboksere.

Især Jesper Christensen i mellemvægt har indledt sin personlige kamp efter at nå helt til tops. Han var igennem to kampe, vandt dem begge, blandt andet 10-0 over den jyske mester Martin Pedersen, Esbjerg BK i finalen, og tog endvidere hæderen som bedste bokser pund til pund ved stævnet. Det var Jesper Christensens syvende kamp i denne sæson - og han syvende sejr.

Også letsværvægteren Mathias Thomsen stiller Jyden store forventninger til ved de kommende, jyske mesterskaber. Han slog sig til en guldmedalje via en 14-5 sejr over nummer fire på den danske rangliste, Faridul Durani fra CIK København.

Et ungt talent, Sune Krogh, boksede sin første seniorkamp. I Letweltervægt tabte han ganske vist 11-14 til Mike Lausen fra BK Ringen Odense, men Jyden-bokseren leverede en meget løfterig indsats, og var således involveret i en af stævnets bedste kampe. Jydens guldvindere i øvrigt var i U/15, letfluevægt Morten Nielsen og i letweltervægt Nikolai Bertelsen, i U/19, weltervægt Nikolai Frandsen, samt i senior, mellemvægt Delwar Ali, og ligeledes i mellemvægt Daniel Holt, samt i pige senior, bantamvægt Heidi Holm og i fjervægt Mia Jørgensen, datter af den tidligere topbokser Carl Johan Jørgensen.


Guld - Delwar Ali

Guld - Nikolai Frandsen

Guld - Mia Jørgensen og Heidi Holm

Guld - Daniel Holt

Guld og bedste bokser ved Viking Box cup - Jesper Christensen

Guld - Morten Nielsen

Guld - Mathias Thomsen

Jesper - en tilfreds vinder

Esben Lind