Sæsonafslutning 2018

Sæsonen 17/18 er gået på hæld og traditionen tro afsluttes der med pokaloverrækkelse og fest i klubbens lokaler.
 

Årets Kammerat
Kammeratskabspokalen gik i år til Emil Norman Johansen. En flot sæson har budt på fabelagtig knockoutsejr og guld til Vestjysk bokse cup fra Emil. Emil har også gjort sig bemærket udenfor ringen til både træningssamlinger og stævner, hvor han ikke er sen til at bakke op om andre boksere.
 

Årets Bokser
Med motivation fra træner Sune, fik Thomas Comparino skudt en flot sæson i gang til boksestævne på Færøerne. Thomas blev vedtaget til Jyllands unionsholde, der i marts mødte Sjællænderne på Sjælland. På trods af hjemmebanefordelen endte stævnet med 4 ud af 5 sejre til jyderne. Thomas vandt ikke blot sin kamp, men gik derfra med kåringen som stævnets bedste bokser.
 

Årets Motionist
Luise Thygesen blev hædret som årets motionist efter en sæson med en flot træningsindsats. Udover at have løftet sit eget fysiske niveau, er Luise en person som løfter stemningen under træning og fremmer sammenholdet i klubben. Hendes gode humør gør træningen bedre for alle andre.
 

AK Jydens Boksevenners Pris
Benny Thommy Nielsen er det tætteste vi kommer på en personificering af bokseklubben AK Jyden. Ingen person lægger ligeså mange kræfter, tid og kærlighed i klubben som Benny. Denne sæson er bare endnu en i rækken af sæsoner, hvor Benny har sørget for at daglig drift og festligheder er forløbet gnidningsfrit. Det er fuldt fortjent at Benny får tildelt aftenens blankeste pokal af AK Jydens Boksevenner.
 

Afslutningsfesten
Endnu en sæsonafslutning blev markeret med festivitas i klublokalerne. Aftenen bød på god mad og eminent underholdning.